onsdag 9 mars 2011

Överambitiösa i skolan

Innan ni läser detta vill jag att ni verkligen förstår att jag inte har något emot ambitiösa människor. Jag är själv otroligt ambitiös. Folk som satsar på toppbetyg i skolan är skitbra. Detta inlägg över riktat till överambitiösa personer som lägger ner flera hundra procent mer tid på skolan än vad som behövs, för att få bäst betyg.

Jag brukar kalla dom här idioterna för energislidor, bara för att jag blir helt jävla förvånad av hur dom hittar ork att satsa sönder utan att någonting egentligen förändras. Man blir ju galen på dom här jävla offren, dom sitter kvar i skolan tills vaktmästaren vill slänga ut skiten, dom pratar betyg 24/7 och börjar storböla när dom får reda på att de har fått Vg+. Fan driver ni med mig eller? Ta er i kragen för helvette, njut av er jävla ungdom! I värsta fall finns om-prov och tillfälle att tenta upp, och om inte det går kanske det inte är meningen att du ska ha högsta betyg din jävla kretin.

Det är ju förfan helt sjukt vad folk kan dra till med. Vissa vill träffas 3 timmar innan en 10 minuter lång presentation på 4 personer som inte betygsätts. Det är ju för fan helt jävla skandalöst?! Om du behöver retorikhjälp kan du fan ägna din tid åt det istället, jag tänker fan inte slösa min tid på att lyssna när du stammar fram vad fan du försöker med. Eller så behöver den här imbecillen antagligen ett jävla slag i huvudet med en hammare för att du ska fatta att det kanske går bäst om du bara går in och snackar om det du antagligen skrivit själv och kan, istället för att memorera skiten som om det skulle vara något jävla telefonnummer.

Vissa börjar ju förfan darra innan prov fast dom har lagt ner 23 timmar per dygn på att plugga. Du kanske borde käkat något istället så kanske du skulle kunna slappna av och inte bete dig som om det vore någon jävla OS-final. Eller umgåtts med dina polare, men det har du ju antagligen inget koll på vad det är din trångsynta jävla idiotjävel, fan slit dig från bokjävlarna och ut med dig!! Blir så jävla sur bara jag tänker på den här vedervärdiga skiten. Sen efter provet kan dom fan inte hålla käften, utan babblar på utav bara helvette om hur det gick. Fan ska det va bra för, ta en kuk i munnen istället så blir alla jävligt mycket gladare.

Gränsen går ju när folk börjar komma med kostym till muntliga redovisningar... Fan seriöööst har dom fittnyllena någon självrespekt alls? Tror de att det hjälper om de ser ut som äckliga jävla politiker?! Jävla idioter! Den som säger att det ger ett gott intryck kan ju fan dra åt helvette. Det är skolan vi snackar om, om läraren börjar betygsätta klädsen kan ju han liksom eleven ta sig en rejäl funderare på vad fan som bör prioriteras. Höga betyg i all äro, men det finns mer än det i livet kära vänner.

För i helvette...

6 kommentarer:

  1. Håller med om mycket! Är man smart så är det en sak men kombinationen dum och överambitiös är nog ändå den värsta!

    SvaraRadera
  2. Tänker bara kommentera det sista. Då jag var den med kostym och dessutom vet vem du är. En annan kanske kommer med kostym då man kommer raka vägen från jobbet och precis lyckats få ledigt för tiden som redovisningen är. Man hinner inte hem emellan och vad något ointresserat grottmongo har att tycka om ens kläder är ju helt ointressant. På jobbet är det dock dresscode som gäller, men det ordet har du väl aldrig hört.

    Att för övrigt anonymt snacka skit om de som flera gånger hjälpt en och burit en hela vägen genom grupparbeten där man knappt deltagit alls på grund av inkompetens och lathet är föga begåvat. Skulle du inte åka räkmacka på andra skulle du troligen vara kvar i ettan, eller gymnasiet? (kände dig inte då). Att dessutom posta detta och sen gå och fiska hjälp från samma person... "Jag vill bara kolla" "lite inspiration" och dylikt... Lycka till i arbetslivet.

    SvaraRadera
  3. FORTSÄTT MED DIN BLOGG. DEN ÄR SÅ JÄVLA KLOCKREN! Bästa bloggen jag någonsin läst<3
    puss

    SvaraRadera
  4. blogga dåååååå, den bästa bloggen ever

    SvaraRadera
  5. Ja fortsätt! Jag sitter ju här och kollar varje dag efter uppdateringar!

    SvaraRadera
  6. Överambitiösa människor är och kommer aldrig vara roliga att hänga med, Men att ta på sig kostym på föredrag och seminarier är gulligt. DET kan man inte ta ifrån dom. Må vara naivt att tro att någon annan bryr sig, men naivitet är sött. Rart. Det får dom inte sluta med!

    SvaraRadera