tisdag 15 februari 2011

Försäljare, utomlands

Ni vet känslan..

Man är utomlands...Man ligger på stranden.. kall drink i handen.. njuter som fan av att kunna slappna av med sol på ett väldigt bra tag.. drömmer sig bort till helt annat ställe och bara trivs av det stilla lugnet...
Trodde man! Helt plötsligt slår eller petar någon sliskig infödd på dig och trycker upp något jävla skit i ansiktet. Första reaktionen; nacksving dirr 5 m bort rakt in i havet. Men nej, istället så måste man le snällt samtidigt som man smälter in att den här jävla månglaren vill sälja på dig något?! Medan han stammar fram vad i helvette han försöker kränga på dig så börjar du bereda dig på att fint avböja.
För det är just det som är grejen, vem är positivt inställd till att börja beställa en jävla c-klassad snorkeltur av en svettig arab med snea tandjävlar när man i sina egna tankar befinner sig någon annanstans, och det absolut sista man vill är stanken och den här jävla påträngheten av en försäljaridiot. Har dom ens ett uns förstånd, de väljer platsen där man man halvsover och njuter av frånvaron av höns-hjärnor som han själv.
För det blir ju inte bättre när dom omöjligt förstår den vänliga varianten av "försvinn för helvette innan jag bankar in ditt jävla skallben med din snorkel-pärm som hammare" utan dom ger sig aldrig. Dom maler på som en jävla kvarn för dom likställer tydligen ligga på stranden på sin betalda semester med  jag befinner mig i ett shoppingcentrum där försäljnings-orangutanger som jag själv är det enda attraktiva
Fan försvinn! Dra åt helvette, och kom inte tillbaka 7 ggr som ni brukar, utan åk till en jävla bazaar och försök er på människor som tar sig dit för att bl.a kasta pengar på ert skit. Och försök snälla lära er engelska och lite försäljningsknep på vägen..

För i helvette...

1 kommentar: